Teräsrunkoiset Premium PVC Hallit

7 Tuotetta

PVC PremiumHalli, ammattikäyttöön 

Premium PVC hallien rungot on alun perin lähdetty suunnittelemaan Kanadan äärimmäisiin olosuhteisiin niin lumikuorman kuin tuulikuormankin suhteen joten se on loistava valinta kaikille Suomen maatiloille, koneyrittäjille, autokaupoille, turve- ja hakeyrittäjille, hiekka-ja sorayrittäjille, rakennusyrittäjille sekä myös yksityisiin kotitalouksiin jotka haluavat kestävää suojaa omaisuudelle ja totta kai ympärivuotiseen käyttöön.

Premium hallit on suunnattu niin yksityisille, yrityksille sekä kunnille jakaupungeille. Investointikustannuksiltaan Premium Hallit sitovat vähän pääoma-ja ylläpitokustannuksia. Premium hallit on ammattilaisten valinta kun suojataan omaisuutta suomen olosuhteissa niin kesällä kuin talvellakin.

Premium Halli on todella järkevä investointi koska se on nopea pystyttää sekä tarvittaessa purkaa sekä siirtää toiseen paikkaan. Myös tämän investoinnin voi myydä käytettynä jolloin saat vielä käytettynäkin hyvän hinnan jos päätät myydä hallin.

Premium hallit on käyttöomaisuutta josta voi myös tehdä poistot.

Premium Hallin runko on kilpailijoihinsa nähden jykevämpi, pyöreästä teräsputkesta valmistettu tuplarunkoinen kehäristikkorakenne joka antaa vankan ja kantavan rakenteen suomen raskaisiinkin lumi- ja tuuliolosuhteisiin. Premium Hallien kantavat rakenteet on valmistettu mallista riippuen 48 – 60 mm sinkitystä teräsputkesta joka on myös kilpailijoita halkaisijaltaan paksumpaa .Myöskin hallin kantava kattorakenne on tehty suorilla lappeilla josta lumipääsee valumaan esteettä alas. Myöskin suorat seinä on suunniteltu niin että antavat parhaat hyötyneliöt ja suoran seinän korkeus on 3 metriä.

Premium Hallit valmistetaan paksusta 900g PVC peitteestä. Käytämme yleensä katto-osassa valkoista väriä mikä tekee hallista valoisan sisältä. Muuten värimaailman räätälöimme asiakkaan toiveen mukaan ja värit on valittavissa tehtaamme PVC värikartastosta.

Premium Hallit on kokoluokissaan parasta mahdollista laatua mitä on markkinoilta saatavana. 

Premium Hallien järeille rungoille on 5-vuoden tehdastakuu. Käytämme korkealuokkaista 900g PVC materiaalia jolle on myös 5-vuoden tehdastakuu. Käyttöaika odotus onkin noin 15 – 25 vuotta.

Lisävarusteena olemme tuoneet markkinoille niin sanotun sisäkankaan (420gPVC) joka viimeistelee hallin sisältä niin ettei runkoa näy ollenkaan vaan on kuin siisti varasto ja kutsummekin tällaista hallia puolilämpimäksi koska hallissa on ”eristeenä” ilmarako joten tarvittaessa hallilämmittimillä saat hallista lämpimän ja viihtyisän.

Valitse sopiva koko ja lähetä meille tarjouspyyntö tuotteen alta, tarjouspyynnön saatuamme varmistamme Teiltä tarvittavat lisävarusteet saavuttaaksemme parhaan mahdollisen toimivuuden juuri Teidän käyttöönne.

Jos näistä kokoluokista ei löydy sopivan mittaista niin kysy meiltä niin räätälöimme Sinulla juuri oikean pituuden.

Maksutavat
Osuuspankki Nordea S-Pankki Ålandsbanken Aktia S-Handelsbanken Danske Bank POP Pankki Säästöpankki Visa MasterCard Bank Collector
Toimitustavat
Kotia kirje Matkahuollon Lähellä-paketti Nouto Postin pakettiautomaatista Kotiinkuljetus porealtaille